Skip to main content

Lainan määrä

1000 - 100000 €

Tod. vuosikorko

0%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

BusinessCredit-laina on koroton eli korko on 0 %. Sen sijaan lainasta veloitetaan kiinteä toimituspalkkio. Lainalla ei ole muita kustannuksia. Lainasumma 80.000 €, laina-aika 16 kk, kuukausierä näin 6297.07 €, yhteensä maksettavaa 100 753 €.

Lainan määrä

1000 - 60000 €

Tod. vuosikorko

7.79% - 19.99%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

-

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Lainan määrä

500 - 70000 €

Tod. vuosikorko

4.5% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

Lainaesimerkki: Todellinen vuosikorko on 6,17 %, kun lainasumma on 30 000 €, Takaisinmaksuaika 5 vuotta, Esimerkkikorko 6,00 %. Kokonaiskulut 34 799 €. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, lainasummat 500 - 70 000€, nimelliskorko 4,5% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Lainan määrä

1000 - 60000 €

Tod. vuosikorko

4% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

Lainaesimerkki: Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 11 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 220 €, takaisinmaksettava summa 13 214 € sekä todellinen vuosikorko on 7,72 %.

Yrityslaina

Yrityslaina

Tärkeimmät tiedot

Yrityslaina on monelle yritykselle tärkeä alkuvaiheessa, laajentumisessa ja investoinneissa. Vakuudeton laina houkuttelee yrittäjiä, mutta vaatii usein henkilötakauksen. Yrityslainaa voi hakea netin kautta eri palveluista, pankeista ja viranomaisilta kuten Finnverasta. Vertailu on tärkeää löytää sopiva laina, ja ennen lainan ottamista kannattaa käyttää yrityslainalaskuria.

Henkilötakaus on tavallinen tapa taata yrityslainoja, ja ilman vakuuksia olevaan lainaan tarvitaan yleensä henkilötakaus. Vakuudeton yrityslaina vaatii puhtaat luottotiedot. Yrityslainaa voi hakea y-tunnuksen omaavat yritykset, ja rahat saa tilille heti päätöksen jälkeen.

Yrityslainojen suuruus vaihtelee muutamasta tuhannesta jopa miljooniin euroihin. Laina ilman vakuuksia tai takaajia on mahdollinen hyvällä toimintasuunnitelmalla. Lainan realistisuus ja vastuuhenkilön vastuu tulee muistaa.

Yrityksen perustaminen vaatii aina alkupääomaa ja sen vuoksi yrityslaina on monelle yritykselle aiheellinen varsinkin yrityksen alkutaipaleella mutta myös toimintaa laajennettaessa ja investoinneissa. Vakuudeton laina houkuttelee montaa yrittäjää, sillä varsinkaan alkuvaiheessa monella yrityksellä ei ole paljoa pääomaa, joten lainalle ei yksinkertaisesti ole asettaa takuita. Yritysluotto, joka otetaan netin vippisivustojen kautta, harvemmin vaatii vakuuksia, mutta yleensä yrittäjä joutuu henkilökohtaisesti takaamaan lainan takaisinmaksun luotonantajalle. Yrityslainat sitovat siis myös yrittäjän tai muun yrityksen vastuuhenkilön lainan takaisinmaksuun.

Yrityslaina netistä

Lainaa yritykselle on helppo saada lukuisista netin pikalainapalveluista, mutta myös pankeista ja virallisilta tahoilta kuten Finnverasta. Qred yrityslaina on yksi vaihtoehto hakea yrityslainaa, mutta yrityslaina ilman vakuuksia on tarjolla myös monesta muusta paikkaa. Uudet yritykset tarvitset lainaa toiminnan käynnistämiseen, mutta yrityslaina uudelle yritykselle voi olla hankala saada pankista. Esimerkiksi vakuudeton laina pankista voi vaikeaa, mutta yritys laina ilman vakuuksia löytyy kyllä monesta muusta paikkaa. Ennen lainan ottamista kannattaa hyödyntää monella lainasivustolla oleva yrityslaina laskuri, jonka avulla pystyy laskemaan lainan todellisen hinnan. Qred esimerkiksi tarjoaa sellaista omilla sivuillaan kuten myös Ferratum business.

Mikä on henkilötakaus?

Henkilötakaus lainan vakuutena on tavallinen tapa taata yrityslainoja ja lainaa yritykselle ilman vakuuksia henkilötakauksen muodossa voi olla vaikeaa saada. Tämä koskee myös, jos tarkoitus on saada vertaislaina luottotiedottomalle, sillä luottotiedot tarkistetaan aina yrityksen taustahenkilöiltä. Moni mietttii, voiko yrityslainan maksaa heti takaisin? Kyllä, se on mahdollista. Voit hakea lainaa ja maksaa sen nopeasti takaisin, vaikka samana päivänä.. Lue alta tarkemmin miten haet yrityslainaa. Laina maksetaan yrityksen tilille. Voit valita, minkä yrityksen tilin valitset. Tärkeää on, että yritykselläsi on y tunnus. Kaiken kaikkiaan yrityslainan hakeminen on nopea prosessi. Yrityksen osakas tai yrittäjä voi hakea yrityslainaa ja saada rahat tilille heti.

Mikä on vakuudeton laina?

Jos sinua kiinnostaa vakuudeton yrityslaina, kannattaa käydä katsomassa myös yrityslaina vertailu, jossa vertailtu eri lainojen hintoja ja hyviä ja huonoja puolia. Laina yritykselle on kuitenkin aina kuluerä, jos siihen sisältyy suuret kulut. Vakuudeton luotto vaatii sen, että yrityksen taustahenkilöiden luottotiedot ovat puhtaat. Nämä ovat myös lainan takaajan vaatimukset. Jos kaikki on kunnossa, laina on helppo saada.

Näin saat lainaa yrityksellesi

Yrityslainaa voi hakea, jos yrityksesi taloustiedot ovat muutoin kunnossa, mutta tarvitset yrityksen toimintaan lisärahoitusta. Voit saada tilille jopa kymmenien tuhansien arvoisen yrityslainan. Saat rahat yrityksesi tilille heti kun päätös on annettu. Se, kuinka nopeasti rahat tulevat tilille, riippuu lainanantajasta. Yirtyslainaa voivat hakea kaikki y-tunnuksen omaavat yritykset. Lainaa voi käyttää yrityksen tarpeisiin, oli kyse sitten vaikkapa markkinoinnista tai investoinneista. Jos tarvitsee lainaa nopeasti, ota yhteyttä yrityslainan myöntäjään arkisin klo 8.00-16.00, jolloin useimmat asiakaspalvelut ovat auki.

Kilpailuta lainasi

Laina kannattaa aina myös kilpailuttaa. Se on maksutonta eikä sido mihinkään. Näin saat selville mm. sen, kuinka nopeasti sinun tulisi maksaa yrityksen laina pois ja kuinka paljon korko vaikuttaa. Lainasumma voi yrityksille olla yllättävänkin suuri, joten täytä hakemus helposti netissä. Lainatarjous on saatavilla yrityksellesi vain muutaman klikkauksen päässä. Usein päätös on myönteinen.

Hae lainaa nopeasti

Moni yrittäjä tuskastelee pitkän lainanhakuajan kanssa. Yrityslainapäätöksen voi saada vain muutamassa minuutissa. Jos olet antanut kattavasti tietoja yrityksestäsi ja lisäksi muutkin taloustiedot ovat kunnossa, voit saada päätöksen yrityslainaan hyvin nopeasti. Lainatarjous ei koskaan ole sitova. Tarkista siis, että olet antanut tarvittavat tiedot ja valitse sitten lainanantaja, jolta haluat lainan. Täytä hakemus netissä helposti. Lainasumma voi olla vaikka 1 000 euroa tai enemmänkin. Usein yrityslainan lainasumma voi olla esimerkiksi tuhansiakin euroja. Yrityslainat ovat yleisiä ja siksi lainatajous on yrityksille on tarjolla monilla nettisivuilla. Täytä hakemus helposti ja saat rahoitusta yrityksen toimintaan.

AdobeStock 364503117

Mistä rahoitusta yrityslainaan?

Mistä voit hakea lainaa nopeasti yrityksellesi? Moni lainatarjous voi olla hankala täyttää. Usein tarjolla on paljon vaihtoehtoja, joten valitse yritykselllesi lainantarjoaja, jossa on helppo hakemusprosessi ja vakuudeton laina. Esimerkiksi meidän sivuilta voit löytää vaihtoehtoja. Aina ei kannata tarttua ensimmäiseen tarjoukseen, vaan hae lisäksi useampi vaihtoehto Suomen kattavasta tarjonnasta. Suomen lainantarjojavat ovat tarkkoja, joten lainasumma ja lainatarjous ovat yleensä yhte suuret. Yrityslainaan ei välttämättä tarvita vakuuksia tai takaajia.

Lainaa jopa 1 000 euroa tai enemmänkin

Yrityslainaan voi saada isommankin summan rahaa. Se maksaa kuitenkin melko paljon, joten valitse yrityksellesi paras laina. Alla kerromme lisää lainalaskurista.

Lainalaskuri yrityslainalle

Ennen lainan ottoa, kannattaa laskea mm. korkojen vaikutus tasalyhennus laskuri avulla. Pankkilaina laskuri antaa realistisen kuvan lainan todellisesta hinnasta. Jos sinua kiinnostaa saada yrityslaina pankista, kannattaa vertailla mm. yrityslainan korko. Yrityslaina korko on oleellinen osa lainan hintaa ja määrittelee sen kalleuden. Voit myös lukea muoden yrityslaina kokemuksia netin keskustelupalstoilla. Mistä rahoitusta yritykselle on yleinen kysymys monen yrittäjän mielessä. Suomen yrityslaina tarjoaa monelle yritykselle lainaa, mutta yrityksen maksuhäiriöt ovat lainansaannin esteenä. Jos haluat saada yritykselle lainaa ja yrityslainaa nopeasti, pidä sen luottotiedot puhtaina. Pikalainaa yritykselle on mahdollista saada mm. Ferratum yrityslaina palvelua käyttämällä.

Laina ilman luottotietoja

Yrityslaina ilman luottotietoja ei ole todennäköisesti mahdollinen, mutta pankki laina ilman vakuuksia on. Lainaa yrityksille tarjoavat monet tahot, joten tutki ensin vaihtoehtoja ennen kuin päädyt valitsemaan ensimmäisen niistä. Yrityksen luottotiedot ilmaiseksi näyttäviä palveluja on myös olemassa. On kuitenkin tärkeää huolehtia yrityksen luottotiedoista, sillä vaikka yritysrahoitus ilman vakuuksia on mahdollista saada, yrityksen maksuhäiriömerkinnät ja sen taustahenkilöiden luottotietomerkinnät ovat monen yrityslainan estäviä tekijöitä. Osoitteessa yrityslainat.fi on tarjolla suuriakin summia lainaa yrityksille. Yrityslainat.fi kokemuksia löytyy myös netistä hyvin paljon.

Paljonko lainaa voit hakea?

Yrityslainojen suuruudet voivat vaihdella muutamasta tuhannesta jopa miljooniin euroihin. Tämän vuoksi lainaa 20000 ilman vakuuksia on mahdollista saada. Laina ilman takaajia näin isoissa lainasummissa voi olla vaikeampi toteuttaa, mutta jos yrityksellä on osoittaa erittäin hyvä toimintasuunnitelma, voi rahoittaja suostua antamaan lainaa näinkin paljon ilman takaajia ja vakuuksia. Yrityslainoissa kannattaa muistaa, että vaikka ne on yrityksen nimiin otettuja, yrityksen vastuuhenkilö on niistä aina itse vastuussa mikäli yritys ei pysty maksamaan niitä takaisin. Tämän vuoksi lainasuunnitelman ja summan tulee olla realistinen.

5/5 - (1 vote)

Hanki Suomen paras ilmainen laina

Ei vielä kommentteja!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.