Skip to main content

Lånebeløb

500 - 70000 DDK

ÅOP

4.5% - 20%

Oprettelsesgebyr

-

Varighed til godkendelse

Heti

Lainaesimerkki: Todellinen vuosikorko on 6,17 %, kun lainasumma on 30 000 €, Takaisinmaksuaika 5 vuotta, Esimerkkikorko 6,00 %. Kokonaiskulut 34 799 €. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, lainasummat 500 - 70 000€, nimelliskorko 4,5% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Lånebeløb

1000 - 60000 DDK

ÅOP

5.99% - 19.99%

Oprettelsesgebyr

-

Varighed til godkendelse

-

Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Lånebeløb

100 - 60000 DDK

ÅOP

4.19% - 10%

Oprettelsesgebyr

-

Varighed til godkendelse

Heti

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€.

Lånebeløb

1000 - 50000 DDK

ÅOP

4.9% - 20%

Oprettelsesgebyr

-

Varighed til godkendelse

1 pankkipäivä

Esimerkki: Annuiteettilaina 15 000€, joka on otettu 7 vuodeksi, jonka nimelliskorko on 10%, jolla on avaus- ja kuukausimaksut 0€, joka tekee todellisesta vuosikorosta 10,47%. Lainan kokonaiskustannukset ovat 20 917€ tai 249€/kk jaettuna 84 kuukaudelle. Korko voi vaihdella ja se on aina tapauskohtausta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9% ja 50% välillä.

Vertaa lainoja

Vertaa lainoja

Lainojen vertailu kannattaa aina, sillä niissä voi olla hyvinkin suuria eroja. Heti ensimmäistä lainaa, mikä näköpiiriin sattuu, ei kannata valita, ilman että on sitä ennen suorittanut kattavan vertailun kaikista vaihtoehdoista. Lainavertailu on helppoa, eikä siihen tarvita paljon asiantuntemusta. Jotta eri lainat olisivat vertailukelpoisia, tulee vertailussa ottaa huomioon lainan todellinen vuosikorko. Jokaisen lainantarjoajan tulee ilmoittaa lainan todellinen vuosikorko nettisivuillaan. Tämän lisäksi lainoja vertaillessa tulee ottaa huomioon kaikki mahdolliset kulut. Moniin lainoihin voi kuulua kaikenlaisia lisäkuluja, joita ei heti tule mieleen ottaa laskemissa mukaan huomioon. Tällaisia kuluja voi olla mm. lainanhoitokulut, joka voi olla tietty summa joka kuukausi. Lainan laskuttamisesta voidaan myös periä maksu, esimerkiksi paperilaskun lähettmäminen voi maksaa usemman euron. Lainan nostamisestakin saatetaan veloittaa. Voi myös olla maksullista hakea vähennysvapaata kuukautta tai maksaa lainan nopeammassa tahdissa pois. Kaikki tällaiset lisäkulut tulee ottaa huomioon, kun vertaa lainoja.

Vertaa lainoja aina

Mikä sitten on edullinen laina? Monella ei ole käsitystä mikä on kohtuullinen lainakorko ja minkäsuuruista korkoa voidaan kutsua edulliseksi. Laina vertailu kannattaakin toteuttaa ottamalla mukaan pikavippifirmojen lisäksi esimekiksi pankkien tarjoamia kulutusluottoja, joissa on yleensä edullisimmat korot. Kulutusluotto vertailu kannattaa tehdä mahdollisimman kattavasti, sillä toisin kuin pikavipit, kulutusluotot ovat yleensä isoja summia, joiden kuluista ja koroista kertyy nopeasti paljon ylimääräistä maksettavaa. Edullisin laina on se, jossa on kaikkein pienimmät kulut.

Myös netissä on valmiita lainojen vertailusivustoja, joissa on esitelty paljon erilaisia lainoja ja kerrottu niiden oleelliset kulut. Lainan haku näiden vertailusivustojen kautta voi olla helpompaa, sillä niiden avulla voi saada osviittaa siitä, mikä on edullisin kulutusluotto. Kannattaa kuitenkin huomioida, että se, että laina on vertailusivustolla edullinen kulutusluotto, ei se tarkoita sitä, että kyseessä olisi markkinoiden halvin kulutusluotto. Kaikkia mahdollisia luottoja ei nimittäin ole saatavilla jokaisella lainanvertailusivustolla.

Jos siis haluat saada lainaa edullisesti, kannattaa lainojen kulujen ja korkojen vertailuun käyttää riittävästi aikaa. Vaikka se saattaa kuulostaa työläältä, eikä sinulla millään olisi ylimääräistä aikaa ja kärsivällisyyttä tehdä sitä, on se kuitenkin järkevää, sillä siinä säästää selvää rahaa. Vertaile lainoja kaikessa rauhassa ja kun olet löytänyt itsellesi sopivimman lainan, voit ottaa sen. Näin sinua ei myöskään jää kaduttamaan, kun huomaat, että jossain muualla olisikin ollut saatavilla edullista lainaa. Vertaalaina palvelussa on myös kattava valikoima erilaisia lainoja, joita on helppo palvelun avulla vertailla.

Voit vertailla lainoja helposti

Lainoja kannattaa vertailla aina. Se ei sido sinua mihinkään. Lainojen vertailun aloittaminen on helppoa, sillä netissä on paljon eri vertailupalveluita. Paras lainavertailu osoittaa selkeästi mikä on paras laina ja sen avulla voit säästää rahaa paljon. Ennen lainan ottamista kannattaakin siis ryhtyä vertailemaan lainoja. Voit valita järjestelmän tietojen perusteella itsellesi parhaimman lainan ja voit siis säästää paljon rahaa. Esimerkiksi korkojen merkitys 60 000 euroon on suuri. Vertailun avulla saat selkeän kuvan kuluista ja koroista.

Lainan takaisinmaksusta

Lainan takaisinmaksu vaikuttaa laina-aikaan ja samalla lainan hintaan. Myös esimerkiksi avausmaksu 0 euroa ja tilinhoitomaksu 5 euroa vaikuttavat lainan kokonaiskuluihin. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat ja kaikki eivät myönnä suuria summia. Lue lisää aina lainantarjoajan nettisivuilta. Jos sinulla on y-tunnus, voit saada lainaa vieläkin enemmän aina 60 000 euroon saakka. Yrityksillä laina-aika voi olla 1-15 vuotta. Se on mahdollista saada maksettua myös nopeammin.

AdobeStock 526210828

Lainan hakeminen

Lainan hakeminen on helppoa. Täytä lainahakemus netissä sopivan lainan kohdalla ja saat selville muun muassa sen, kuinka paljon on arvioitu kuukausierä. Lainoja on monenlaisia ja voit hakea sellaista lainaa, joka on itsellesi paras yhdellä hakemuksella. Lainojen yhdistäminen on myös mahdollista, jos sinulla on ennestään useita lainoja. Vertaileminen ei sido sinua mihinkään. Ota yhteyttä lainantajoajaan, jos hakemuksen täyttäminen on vaikeaa. Yleensä lainan hakeminen on helppoa ja yhdellä hakemuksella voi saada selville eri lainojen hintoja. Lainoja kannattaa vertailla aina, joten vertaa lainoja ja selvitä samalla se, mikä on niiden todellinen vuosikorko.

Näin voit hakea lainaa

Lainan hakeminen onnistuu netissä yhdellä hakemuksella. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat nopeasti tiedon, myönnetäänkö laina sinulle. Sen jälkeen pääset nostaamaan lainan tililtäsi.

Vertaa lainoja ja niiden kuluja

Lainojen vertailu on myös siinä mielessä kannattavaa, että jos sinulla on ennestään paljon kallista lainaa, voi olla järkevää maksaa sitä pois jollain alempikorkoisella ja edullisemmalla lainalla. Lainnojen yhdistäminen vertailu on siis järkevää, sillä kun huomaat nykyisen lainan maksamisen olevan hankalaan sen isojen kulujen ja korkoken vuoksi, voi vastaus olla muut netin edulliset lainat, joiden avulla saat nykyisen kalliin lainasi maksettua pois. Halvin laina 10000 euron suuruiselle summalle löytyy samalla tavoin. Vertailemalla korkoja aktiivisesti ja pyytämällä lainatarjousta myös omasta pankistasi. Nykyisin myös pankit ovat panostaneet nopeaan lainanantoon, joten sinun ei tarvitse odotella sitä, että saisit lainasumman tilillesi useita päiviä tai jopa viikkoja. Vertaa laina siis netin rahoituslaitoksista kuin perinteisitä pankeistakin. Vertaa lainat aina kun olet ottamassa sitä, jotta teet kannattavan lainasopimuksen. Vertaa lainaa, vaikka sinua ei juuri nyt huvittaisikaan, sillä tulevaisuudessa se tulee sinulle edullisemmaksi, koska sinun ei tarvitse maksaa lainaa niin paljon takaisin.

Find det bedste gratis lån i Danmark

Ingen kommentarer endnu!

Your Email address will not be published.