Skip to main content

Lainan määrä

100 - 60000 EUR

Tod. vuosikorko

4.19% - 10%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€.

Lainan määrä

500 - 60000 EUR

Tod. vuosikorko

4.68% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Lainan määrä

100 - 60000 EUR

Tod. vuosikorko

4.19% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

-

Lainaesimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€."

Lainan määrä

500 - 60000 EUR

Tod. vuosikorko

8% - 10%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

-

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Ostosraha

BS 46

ostosraha on kulutusluottoa, jonka suuruus voi vaihdella 400 eurosta aina 3000 euroon saakka. Ostosrahan lainanmyöntäjä toimii Opr vakuus. Opr online palvelussa osoitteessa ostosraha.fi on mahdollista hakea lainaa. Opr-vakuus ei vaadi lainalle vakuuksia tai takauksia. Ennen lainan ottamista kannattaa käydä katsomassa lainatarjouksia myös kilpailevilta pankeilta. Esimerkiksi danske bank lainalaskuri ja säästöpankki lainalaskuri sekä tietenkin s-pankkilainalaskuri kannattaa tarkistaa ennen lainan ottamisesta. Vaikka ostoraha tarjoaa lainaa nimelliskorolla 19,9 %, on mahdollista löytää edullista lainaa myös hyödyntämällä s pankki lainalaskuri. Lainalaskuri s-pankki ja lainalaskuri säästöpankki antavat sinulle osviittaa siitä, mitä muut lainantarjoajat voisivat antaa.

Ostosraha ja opr online

Opr-online tarjoaa kaikenkokoisia pikalainoja moneen eri tarpeeseen. Oprvakuus ei pyydä sinua selvittämään mihin olet lainaa hakemassa. Opr-vakuus oy veloittaa lainanhoitopalkkiota 1,2-9 euroa kuussa. Opr vakuus oy lainaa voi hakea sen nettisivuilla osoitteessa www.ostosraha.fi. Opr vakuus kirjaudu kohdasta pääset omalle lainatilillesi. Jos haluat tutkia muita lainavaihtoehtoja, vieraille tsekkaamassa myös handelsbanken lainalaskuri sekä danskebank lainalaskuri. Myös s-lainalaskuri kannattaa verrata ennen kuin päättää, että ottaa lainan opr rahoitus paikasta. Ostosraha kokemuksia ja muiden mielipiteitä tästä lainantarjoajasta pääsee lukemaan mm. netin erilaisilla keskustelufoormeilla. Opr laina on kuitenkin aina iso päätös, joten siihen kannattaa tutustua hyvin ennen päätöksen tekemistä. Ostosraha online on selkeä nettisivusto, jossa lainanhaku tapahtuu yksinkertaisesti ja helposti.Syötät vain opr vakuus online palvelussa haluamasi lainasumman sekä lainan takaisinmaksuajan. Tämän jälkeen saat tarjouksen lainasta. Saat vastauksen jopa muutamassa tunnissa lainapäätöksen itsellesi.

Osoite, jossa pääset sisään opronline palveluun on www.ostosraha.fi opr online, siellä pääset mm. katsomaan paljonko sinulla on vielä jäljellä lainan takaisinmaksueriä. Opr vakuus kokemuksia voi lukea netin keskustelupalstoilta, joiden joukosta löydät varmasti sellaisia tekstejä, jotka auttavat sinua oikean päätöksen tekemisessä.

Lainaa nopeasti

Voit saada lainaa parhaimmillaan jopa 15 minuutissa. Positiivisen lainapäätöksen jälkeen laina siirtyy tilillesi ja voit käydä tarkistamassa lainan saapumisen, jos sinulla on verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Lainasummat vaihtelevat suuresti, lainaa voi hakea 400 3000 euroa riippuen paikasta. Laina-aika on tällä hetkellä usein 1-3 vuotta. Esimerkiksi ostosraha myöntää suuriakin lainoja kuten myös opr finance oy. Voit saada rahat tilille ja lainaa 400 euroa todella pian. Lainahakemuksen voi täyttää kätevästi netissä. Lainahakemus käsitellään nopeasti ja vastaus tulee yleensä tekstiviestin kautta. Lainahakemuksen jättäminen ei maksa mitään. Lainoja voi hakea ainakin ostosraha.fi osoitteessa ja ostosrahalta saa myös nopeasti lainapäätöksen.

Suomen nopein laina

Moni miettii, mistä saada Suomen nopein laina. Kulutusluotto ja lainoja saa nykyisin nopeasti haettua netin kautta. Osoitteessa Lautatarhankatu 8 b 00580 Helsinki, toimii Opr vakuus oy, joka on tunnettu nopeista lainoista.

Lainalaskurit

Jos sinulla on mielessä ostosraha korotus eli tarvitset lisää lainaa, voit hakea sitä heidän nettisivujensa kautta. Ostosraha lainan korotus on helppo hakea suoraan heidän nettiivuiltaan. Lisäkysmyksissä ja kaikessa muussakin lainaan liittyvässä sinua auttaa ostosraha asiakaspalvelu. Ostosrahan asiakaspalvelu on avoinna puhelimitse joka päivä kello 9-18 ja puhelusoiton lisäksi heidät saa kiinni myös sähköpostin avulla. Opr-vakuus ostosraha tarjoaa asiakaspalvelua myös sivustolla olevan chatin kautta, jonka avulla pääset heti chattailemaan asiakasneuvojan kanssa ja saat välittömästi vastauksen sinua askarruttavaan kysymykseen.

Lainalaskurin käyttäminen on aina järkevää, sillä sen avulla saa kokonaisvaltaisen käsityksen siitä, kuinka kalliiksi laina lopulta tulee. Jokaisella suurella lainantarjoajallaan on yleensä lainalaskuri kotisivuillaan. Etsipä sitten lainalaskuri handelsbanken. lainalaskuri s pankki tai lainalaskuri danske bank, löydät varmasti heidän sivuiltaan vastauksen.

Nykyisin pankit myös panostavat siihen, että asiakkaat saavat lainapäätöksen nopeasti. Vielä jokin aikaa sitten lainapäätösten anto saattoi kestää useita viikkoja, eivätkä varsinkaan isot pankit pitäneet asian kanssa mitään kiirettä. Nykyään on toisin ja netin pikavippisivustojen lainapäätösten nopea käsittely on luonut painetta myös pankeille antaa lainapäätös nopeasti. Esimerkiksi s-pankki lainapäätös saapuu parhaimmillaan jopa saman päivän aikana. S pankki laina laskuri löytyy myös heidän sivuiltaan. Tietenkin myös opr vakuutus on panostanut lainatarjousten nopeuteen. Ostosrahasta voi saada lainaa pieneen ja suureen tarpeeseen. 400 euron laina on pienin, mitä sivustolta voi ottaa ja suurin lainasumma on 3000 euroa. Takaisinmaksuaikaa lainalle annetaan yhdestä vuodesta kolmeen vuoteen. Kuten kaikissa muissakin nettilainoissa, myös Ostosraha vaatii, että hakija on Suomen kansalainen ja hänellä ei ole tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Tämän lisäksi hakijan vähimmäisiän tulee olla 21 vuotta, mikä on hieman enemmän kuin tavallisesti.

Hanki Suomen paras ilmainen laina

Ei vielä kommentteja!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.