Skip to main content

Lainan määrä

100 - 60000 EUR

ÅOP

4.19% - 10%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€.

Lainan määrä

100 - 60000 EUR

ÅOP

4.19% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

-

Lainaesimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€."

Lainan määrä

1000 - 60000 EUR

ÅOP

4% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

-

Lainan määrä

50 - 2000 EUR

ÅOP

20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

-

Lainojen yhdistäminen

BS 47

Lainojen yhdistäminen helpottaa velkataakkaa

Jos sinulla on paljon lainaa useasta eri paikkaa, voi lainojen yhdistäminen voi olla järkevää. Lainojen yhdistely auttaa sinua sekä vähentämään lainoihin liittyviä kuluja että pysymään paremmin kärryillä lainatilanteestasi.

Milloin lainojen yhdistäminen kannattaa?

Lainan yhdistäminen tarkoittaa sitä, että lainanottajan useat pienet lainat yhdistetään yhdeksi isoksi lainaksi. Jos olet ottanut alun perin lainoja isoilla kuluilla ja koroilla ja huomaat, että jossain on tarjolla lainaa edullisimmilla koroilla ja kuluilla, on kannattavaa ottaa tämä iso laina, jolla pienemmät lainasi kuitataan. Lisäksi, jos lainoja alkaa olla todella paljon, on vaikeaa pysyä kärryillä siitä, paljonko velkaa eri paikkoihin on jäljellä, eräpäivistä, lainasummista ja kaikesta muusta lainaan liittyvästä. Lainalaskuja alkaa tippumaan postilaatikosta päivittäin ja ne erääntyvät lähellä toisiaan. Lopulta lainojen kanssa on täysin sekaisin, eikä ole enää varmuutta edes siitä, paljonko lainaa on yhteensä olemassa. Silloin oman talouden hallinta on vaikeaa ja asialle tulee tehdä jotain.

Monet lainapalveluyritykset tarjoavat lainaa, joilla voit yhdistää lainasi yhdeksi isoksi lainaksi. Esimerkiksi Lendo laina on tällainen lainapalvelu, jonka avulla luottojen yhdistäminen onnistuu kätevästi ja helposti. Sinun tulee vain selvittää kaikki lainasi ja kuinka paljon lainaa niistä on jäljellä. Tämän jälkeen Lendo lainalaskuri auttaa sinua hahmottamaan, kuinka paljon tarvitset yhdistelylainaa Lendosta niiden kuittaamiseen. Yhdistä lainasi, jos se vain on kannattavaa ja tulee halvemmaksi kuin nykyinen lainatilanteesi. Kannattaa muistaa, että jos sinulla on vain yksi iso laina, siinä on vain yhdet lainanvähennyskulut, kun taas esimerkiksi viidessä eri lainassa on kaikissa viidet eri lainanlyhennyskulut ja muut juoksevat kulut. Kun muutat lainat yhdeksi säästät siis erityisesti kuluissa. Myös korkoprosentti voi tippua, sillä Lendo lainaa rahaa alhaisemmalla korolla kuin monet muut pikavippiyritykset.

Lainojen yhdistäminen voi kannattaa

Jos mietit, mistä lainaa velkojen maksuun, lainan yhdistmäninen voi olla järkevää. Netin lainantarjoajien lisäksi on mahdollista hakea lainaa pankista velkojen maksuun. Yleensä pankin lainat ovat kaikkein matalakorkoisimpia, joten jos saat pankista lainaa lainojen yhdistämiseen, se on kaikkein kannattavin tapa maksaa pois kalliit netin pikavipit ja kulutusluotot. Velkojen yhdistäminen helpottaa talouden hallintaa ja on myös kannattavaa rahallisesti, jos löydät halvempaa lainaa jostakin. Kulutusluottojen yhdistäminen auttaa myös selvitymään niistä, sillä kun lainasumma on selkeästi tiedossa ja lasku lainasta tulee kotiin kerran kuussa, on lainan maksaminenkin paljon yksinkertaisempaa. Yhdistä lainat, jos sinusta tuntuu, että se auttaisi niiden kanssa.

Netissä on myös paljon tietoa tästä aiheesta. Yhdistä lainat kokemuksia pääset lukemaan netin erilaisilta keskusteltupalstoilta ja samalla saat vinkkejä siitä, mistä lainaa kannattaa hakea. Yhdistä kaikki lainat, niin saat helpostusta arkeen.

Jos sinulla on haaveissa hakea suurta summaa lainaa, voit hakea lainaa yhteishakijan kanssa. Tällöin lainan saaminen on todennäköisempää kuin jos hakisit sitä täysin yksin. Kaksi lainanhakijaa on nimittäin riskittömämpi lainaaja kuin, jos yksi henkilö yrittäisi selvityä suuresta lainasummasta täysin yksin. Jos olet hakenut lainaa jonkun toisen henkilön kanssa, voit myös yhdistää tällaisen lainasi. Löydät sivuiltamme paljon vinkkejä siihen, mistä kaikkialta voisit hakea lainaa aiempien lainojen yhdistämiseen. Lainojen kulut ja korot voivat yksittäisissä lainoissa olla niin suuria, että lainat kannattaa ehdottomasti yhdistää. Lainojen yhdistämisessä kannattaa pitää kiireettä, jos sinua uhkaa maksuhäriömerkintä, sillä siinä tapauksesa et voi enää saada lainaa yhdistämiseenkään. Seuraa siis tilannettasi ajoissa ja toimi, ennen kuin on liian myöhäistä.

Ei vielä kommentteja!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.