Skip to main content

Lainan määrä

1000 - 100000 €

Tod. vuosikorko

0%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

BusinessCredit-laina on koroton eli korko on 0 %. Sen sijaan lainasta veloitetaan kiinteä toimituspalkkio. Lainalla ei ole muita kustannuksia. Lainasumma 80.000 €, laina-aika 16 kk, kuukausierä näin 6297.07 €, yhteensä maksettavaa 100 753 €.

Lainan määrä

1000 - 60000 €

Tod. vuosikorko

7.79% - 19.99%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

-

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Lainan määrä

500 - 70000 €

Tod. vuosikorko

4.5% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

Lainaesimerkki: Todellinen vuosikorko on 6,17 %, kun lainasumma on 30 000 €, Takaisinmaksuaika 5 vuotta, Esimerkkikorko 6,00 %. Kokonaiskulut 34 799 €. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, lainasummat 500 - 70 000€, nimelliskorko 4,5% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Lainan määrä

1000 - 60000 €

Tod. vuosikorko

4% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

Lainaesimerkki: Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 11 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 220 €, takaisinmaksettava summa 13 214 € sekä todellinen vuosikorko on 7,72 %.

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistaminen

Tärkeimmät tiedot

Lainojen yhdistäminen voi auttaa vähentämään lainakuluja ja selkeyttämään taloudenhallintaa. Yhdistämällä useita pieniä lainoja yhdeksi isommaksi lainaksi voit säästää koroissa ja muissa juoksevissa kuluissa. Lainojen yhdistäminen onnistuu esimerkiksi Lendo-lainapalvelun avulla. Ennen kuin haet yhdistelylainaa, vertaa takaisinmaksettavia summia ja varmista, että uusi laina tulee halvemmaksi kuin nykyinen tilanne. Monet nettipalvelut tarjoavat lainojen yhdistämistä ilman vakuuksia, ja päätöksen saa usein saman päivän aikana.

Lainojen yhdistäminen helpottaa velkataakkaa

Jos sinulla on paljon lainaa useasta eri paikkaa, voi lainojen yhdistäminen voi olla järkevää. Lainojen yhdistely auttaa sinua sekä vähentämään lainoihin liittyviä kuluja että pysymään paremmin kärryillä lainatilanteestasi.

Milloin lainojen yhdistäminen kannattaa?

Lainan yhdistäminen tarkoittaa sitä, että lainanottajan useat pienet lainat yhdistetään yhdeksi isoksi lainaksi. Jos olet ottanut alun perin lainoja isoilla kuluilla ja koroilla ja huomaat, että jossain on tarjolla lainaa edullisimmilla koroilla ja kuluilla, on kannattavaa ottaa tämä iso laina, jolla pienemmät lainasi kuitataan. Lisäksi, jos lainoja alkaa olla todella paljon, on vaikeaa pysyä kärryillä siitä, paljonko velkaa eri paikkoihin on jäljellä, eräpäivistä, lainasummista ja kaikesta muusta lainaan liittyvästä. Lainalaskuja alkaa tippumaan postilaatikosta päivittäin ja ne erääntyvät lähellä toisiaan. Lopulta lainojen kanssa on täysin sekaisin, eikä ole enää varmuutta edes siitä, paljonko lainaa on yhteensä olemassa. Silloin oman talouden hallinta on vaikeaa ja asialle tulee tehdä jotain.

Monet lainapalveluyritykset tarjoavat lainaa, joilla voit yhdistää lainasi yhdeksi isoksi lainaksi. Esimerkiksi Lendo laina on tällainen lainapalvelu, jonka avulla luottojen yhdistäminen onnistuu kätevästi ja helposti. Sinun tulee vain selvittää kaikki lainasi ja kuinka paljon lainaa niistä on jäljellä. Tämän jälkeen Lendo lainalaskuri auttaa sinua hahmottamaan, kuinka paljon tarvitset yhdistelylainaa Lendosta niiden kuittaamiseen. Yhdistä lainasi, jos se vain on kannattavaa ja tulee halvemmaksi kuin nykyinen lainatilanteesi. Kannattaa muistaa, että jos sinulla on vain yksi iso laina, siinä on vain yhdet lainanvähennyskulut, kun taas esimerkiksi viidessä eri lainassa on kaikissa viidet eri lainanlyhennyskulut ja muut juoksevat kulut. Kun muutat lainat yhdeksi säästät siis erityisesti kuluissa. Myös korkoprosentti voi tippua, sillä Lendo lainaa rahaa alhaisemmalla korolla kuin monet muut pikavippiyritykset.

Miten lainojen yhdistäminen onnistuu

Moni miettii, miten lainojen yhdistäminen onnistuu. Se on yksinkertaista ja lainojen yhdistäminen voi säästää rahaa useita tuhansiakin. Kun maksat vain yhtä lainaa, maksat vain yhtä korkoa. Voit säästää todella paljon rahaa ja yhden lainan kanssa on helpompi pysyä kärryillä. Kun yhdistat useat lainasi yhdeksi lainaksi, pääset helpommalla. Lainojen yhdistämisen jälkeen maksat kuluja ja korkoja vain yhdestä isosta lainasta. Vain yhden lainan kanssa on helpompaa. Yhdistelylainan korko kannattaa tarkistaa kuten myös muut korot ja kulut. Vertaa ensin, onko takaisinmaksettava summa isompi vai pienempi lainat yhdistämällä. Kilpailuttamalla lainasi et sitoudu mihinkään, täytä vain hakemus ja vanhat lainat muuttuvat yhdeksi lainaksi. Arvioitu kuukausi erä lainojen yhdistämisellä voi olla yhtä suuri kuin vanhoillakin lainoilla. Täytä hakemus ja katso mitä vain yksi laina tulisi maksamaan. Saat päätöksen yleensä saman päivänä aikana.

Lainat yhdistämällä voit säästää hermoja

Voit yhdistää lainoja helposti netin avulla. Voit käyttää valmiita lainan yhdistämispalveluja ja yhdistelylainan korko on yleensä jopa matalampi kuin monissa kulutusluotoissa. Lainaa saa ilman vakuuksia ja lainoja voi yhdistää useammankin. Hae yhsitelmälainaa yhdellä hakemuksella. Saat säästöjä jopa satoja euroja. Päätöksen saat samana päivänä, joten saat selville saman päivän aikana, saatko lainaa vai et.

Lainojen yhdistämisestä

Moni on kiinnostunaut lainojen yhdistämisestä. Jos laina aika on pitkä ja lainasummaa paljon jäljellä isoilla koroilla, kannattaa yhdistää lainat. Näin sääst rahaa, sillä lainojen yhdistäminen tarkoittaa, että maksat korkoja ja kuluja vain yhden lainan verran. Muuta siis lainat yhdeksi ja säästä rahaa. Haluat varmaan kuulla myös lainojen yhdistäminen kokemuksia. Niitä voit saada esimerkiksi netin keskustelupalsoilta. Lainojen yhdistämistä ei pidä pelätä, sillä se on kätevä tapa säästä rahaa. Lainojen yhdistäminen tapahtuu netin kautta täyttämällä hakemus. Selvitä myös lainan todellinen vuosikorko. Sen avulla selviää arvioitu kuukausi erä. Lainaa voit saada aina 10 000 euroon asti tai enemmänkin.

AdobeStock 464278833

Lainojen yhdistäminen voi kannattaa

Jos mietit, mistä lainaa velkojen maksuun, lainan yhdistmäninen voi olla järkevää. Netin lainantarjoajien lisäksi on mahdollista hakea lainaa pankista velkojen maksuun. Yleensä pankin lainat ovat kaikkein matalakorkoisimpia, joten jos saat pankista lainaa lainojen yhdistämiseen, se on kaikkein kannattavin tapa maksaa pois kalliit netin pikavipit ja kulutusluotot. Velkojen yhdistäminen helpottaa talouden hallintaa ja on myös kannattavaa rahallisesti, jos löydät halvempaa lainaa jostakin. Kulutusluottojen yhdistäminen auttaa myös selvitymään niistä, sillä kun lainasumma on selkeästi tiedossa ja lasku lainasta tulee kotiin kerran kuussa, on lainan maksaminenkin paljon yksinkertaisempaa. Yhdistä lainat, jos sinusta tuntuu, että se auttaisi niiden kanssa.

Netissä on myös paljon tietoa tästä aiheesta. Yhdistä lainat kokemuksia pääset lukemaan netin erilaisilta keskusteltupalstoilta ja samalla saat vinkkejä siitä, mistä lainaa kannattaa hakea. Yhdistä kaikki lainat, niin saat helpostusta arkeen.

Vanhojen lainojen yhdistäminen muutamassa minuutissa

Käytä nettiä hyödyksesi ja tee lainojen yhdistäminen. Kun yhdistät lainat, maksat vain yhdestä lainasta. Lainojen yhdistäminen auttaa monia selviämään ja säästää selvää rahaa. Yhdistämällä lainat voit maksaa vähemmän kuluja ja uuden lainan kanssa säästää vanhoissa korkoissa jopa satoja euroja tai enemmänkin. Tämä on selvää rahaa, joten yhdistäminen kannattaa, jolloin sinulla on vain yksi laina.

Näin yhdistät lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi

Kerromme sinulle ohjeet, miten vain muutamassa minuutissa voit säästää rahaa kun yhdistät lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen yhdistä vanhat lainasi yhdeksi suureksi lainaksi, jolloin maksat kuluja vain yhdestä lainasta. Mene nettiin ja vertaile lainanyhdistämispalveluita.

Jos sinulla on haaveissa hakea suurta summaa lainaa, voit hakea lainaa yhteishakijan kanssa. Tällöin lainan saaminen on todennäköisempää kuin jos hakisit sitä täysin yksin. Kaksi lainanhakijaa on nimittäin riskittömämpi lainaaja kuin, jos yksi henkilö yrittäisi selvityä suuresta lainasummasta täysin yksin. Jos olet hakenut lainaa jonkun toisen henkilön kanssa, voit myös yhdistää tällaisen lainasi. Löydät sivuiltamme paljon vinkkejä siihen, mistä kaikkialta voisit hakea lainaa aiempien lainojen yhdistämiseen. Lainojen kulut ja korot voivat yksittäisissä lainoissa olla niin suuria, että lainat kannattaa ehdottomasti yhdistää. Lainojen yhdistämisessä kannattaa pitää kiireettä, jos sinua uhkaa maksuhäriömerkintä, sillä siinä tapauksesa et voi enää saada lainaa yhdistämiseenkään. Seuraa siis tilannettasi ajoissa ja toimi, ennen kuin on liian myöhäistä.

5/5 - (1 vote)

Hanki Suomen paras ilmainen laina

Ei vielä kommentteja!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.