Skip to main content

Lainan määrä

100 - 60000 EUR

ÅOP

4.19% - 10%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€.

Lainan määrä

100 - 60000 EUR

ÅOP

4.19% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

-

Lainaesimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€."

Lainan määrä

1000 - 60000 EUR

ÅOP

4% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

-

Lainan määrä

50 - 2000 EUR

ÅOP

20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

-

Koroton pikavippi

BS 19

Koroton pikavippi on täysin mahdollista saada. Nykyisin netissä on niin paljon lainantarjoajia, että monet niistä suorastaan kilpailevat uusista asiakkaista. Asiakkaiden houkuttelemiseen käytetään kaikenlaisia lupauksia mm. lainan nopeudesta ja helposta saatavuudesta, mutta kaikkein paras tarjous on uusille asiakkaille tarjottava koroton laina.

Mikä on koroton pikavippi

Pikavipit ovat yleensä melko pieniä summia, esimerkiksi muutamista kympeistä noin alle 2000 euroon saakka. Lainoissa ei ole pitkää takaisinmaksuaikaa ja useimmat pikavipit tulee maksaa takaisin pois kerralla. Koroton ensilaina on tarjous uusille asiakkaille, jotka eivät ole vielä ottaneet lainaa kyseisen lainantarjoajan sivustolta. Siihen ei sisälly mitään korkoja eikä kuluja eli kyseessä on periaatteessa kuluton ensilaina. Kuluja ja korkoja ei mene, jos lainan maksaa takaisin kerralla pois sovitussa ajassa. Esimerkiksi Ferratum koroton ensilaina on hyvä tarjous uusille asiakkaille, jonka avulla saa lainaa käytännössä siis ilmaiseksi. Kuluton pikavippi on tarjolla myös monella muulla netin lainantarjoajalla, joten ennen kuin suin päin menee ottamaan lainaa ensimmäiseltä lainantarjoajalalta, kannattaa selailla vaihtoehtoja ja etsiä mahdollisuutta saada tällainen ilmainen laina.

Tällainen kuluton ja koroton ensilaina on ehdottomasti paras vaihtoehto ottaa laina, sillä siitä ei nimensä mukaan aiheudu mitään kustannuksia lainanottajalle. Korotonta lainaa on muutoin käytännössä mahdotonta saada, joten jos näet kyseisen tarjouksen jollain lainasivustolla, kannattaa siihen ehdottomasti tarttua. Koroton vippi voi olla minkä suuruinen summa tahansa, esimerkiksi 50e laina tai sitten 300 vippi uusille asiakkaille. Pikavippien summat ovat yleensä juurikin muutamia kymppejä tai satasia. Pikavippi 50 on pieni summa, jonka moni lainantarjoaja myöntää. Ferratun koroton laina on koroton ja kuluton ensilaina. Jos sinua kiinnostaa koroton luotto, kannattaa katsastaa se. Lainaa ilman kuluja on muutoin vaikeaa saada eli jos olet jo hankkinut aiemmin vipin tai korotonta lainaa Ferratumista, et voi sitä uudelleen hakea.

Pikavippi ilman kuluja

Lainoihin liittyy myös lainan nostokulut, jotka vaihetelevat lainantarjoajittain. Kaikki kulut kannattaakin selvittää ennen lainan ottamista. Laina 20v täyttäneille on tarjolla monessa paikkaa ja useimmissa paikoissa tarjolla on myös lainaa 18-vuotta täyttäneille. Pikavippi 20v vanhoille voi olla tarjolla suurempia summia kuin 18-vuotiaille, sillä voidaan ajatella, että 20v täyttäneet pystyvät maksamaan lainan paremmin takaisin kuin nuoremmat ja ovat näin ollen riskittömämpiä lainan ottajia. Lainaa 20v täyttäneille on tämän vuoksi enemmän saatavilla.
Joka tapauksessa laina ilman kuluja on kaikkein paras vaihtoehto ensilainaksi. Ensilaina ilman kuluja kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos sellaisen näkee, kunhan pystyy maksamaan sen sovitussa ajassa sitten kerralla pois. Kuluton laina ei aiheuta mitään lisäkuluja ja tällainen erikoistarjous on aina mukava saada. Jos sinua kiinnostaa koroton pikalaina, kannattaa seurata esimerkiksi sivustomme erikoistarjouksia, joiden joukosta voit löytää mahdollisesti sellaisen. Pikavippi ilmainen ensilaina ei ole tarjolla jokaisessa lainayhtiössä, vaan niitä tarjoavat vain harvat ja valitut. Pikavippi koroton ensilaina on erittäin mukava tapa lainata rahaa täysin ilmaiseksi. Ensilaina ilman koroa on paras tarjous, mitä voit saada. Pikavippi koroton ja ilmn on tapa lainata rahaa ilman, että siitä aiheutuu mitään ylimääräisiä kuluja sinulle. Koroton pikalaina on aina upea tarjous.
Vippejä on mahdollista hakea, jos hakija on täysi-ikäinen ja omaa puhtaat luottotiedot. Useat paikat vaativat myös hakijalta säännöllisiä tuloja, mutta niiden ei välttämättä tarvitse olla palkkatuloja, vaan tällaisiksi säännöllisiksi tuloiksi voidaan katsoa mm. myös eläke tai opintotuki. Pikavipin voi saada heti tilille samana päivänä kun sitä netistä haetaan.

Ei vielä kommentteja!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.