Skip to main content

Lainan määrä

1000 - 60000 EUR

Tod. vuosikorko

4% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

-

Lainan määrä

1000 - 60000 EUR

Tod. vuosikorko

4.0% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

Lainaesimerkki: Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 2 000€-50 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.

Lainan määrä

500 - 60000 EUR

Tod. vuosikorko

4.68% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Lainan määrä

500 - 70000 EUR

Tod. vuosikorko

4.5% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

Lainaesimerkki: Todellinen vuosikorko on 6,17 %, kun lainasumma on 30 000 €, Takaisinmaksuaika 5 vuotta, Esimerkkikorko 6,00 %. Kokonaiskulut 34 799 €. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, lainasummat 500 - 70 000€, nimelliskorko 4,5% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Kaikki pikavipit

BS 31

Pikavippiyrityksiä on nykyisin todella paljon ja uusia syntyy koko ajan. Tämän lisäksi samat yritykset perustavat eri nimillä sivustoja, joista voi hakea lainaa. Yhdellä luotontarjoajalla voi olla usealla eri nimellä lainasivustoja. Tämän vuoksi on melko vaikeaa saada selville kaikki vipit.

Mistä löytää luotettava pikavippi

Pikavippifirman luotettavuus on monelle hyvin tärkeä asia. Ihmiset antavat itsestään hyvin arkaluonteisia tietoja pikavippifirmoille, kuten esimerkiksi henkilötietojaan henkilötunnuksia myöten. Tämän lisäksi he lähettävät esimerkiksi palkkakuittejaan ja tiliotteitaan pikavippifirmoille. Onkin siis tärkeää, että pikavippifirmaan voi luottaa, sillä nämä tiedot eivät saa päästä vääriin käsiin. On myös tärkeää, että lainayrityksen asiakaspalvelu on kunnossa ja siihen saa mahdollisissa ongelmatilanteissa yhteyden. Tämän vuoksi kannattaakin tarkistaa, että pikavippiyrityksellä on esimerkiksi puhelinnumero, johon voi soittaa ja että se ei mielellään ole maksullinen. Ongelmatilanteet kuten esimerkiksi lainan takaisinmaksuajan siirtäminen onnistuu parhaiten puhelimessa samoin kuin monet muut yllättävät asiat. Tämän lisäksi pikavippifirman luotettavuus on tärkeää perinnässä. Se, että kaikki perintälaskut sujuvat asianmukaisesti ja että niissä käytetään kohtuuhintaisia toimijoita, on myös hyvä tarkistaa. Jos sinua mietityttää jonkin tietty pikavippifirma, kannattaa myös lukea netin erilaisia keskustelupalstoja jo ennakkoon. Monet päätyvät näihin keskustelupalstoihin vasta kun jotain ongelmia vipin kanssa on, joten erilaisilla foorumeilla kannattaa käydä katsomassa keskusteluja jo ennen lainapäätökseen päätymistä. Tällöin on vielä mahdollista vaikuttaa siihen, mistä ottaa pikavipin vai ottaako sitä ollenkaan. Samalla selviää se, onko pikavippifirmalla tarjota luotettava pikavippi vai ei.

Netin vipit ja lainat

Kuten edellä mainitsimme, netissä on nykyisin hyvin laaja valikoima erilaisia vippejä. Luotot ja vipit vaihtelevat pikavippifirmojen mukaan ja niissä on hyvin erilaisia korkoja ja muita ehtoja. Nämä kannattaakin käydä läpi ennen kuin tekee päätöksen lainasta. Kaikki pikavipit eivät ole yhtä hyviä ja pikavippifirmat voivat joskus tarjota hyvinkin kannattamattomia lainasopimuksia lainanottajille. Lainan hinnaksi voi tulla hyvin paljon, esimerkiksi kolminkertainen määrä alkuperäiseen lainaan verrattuna. Kaikki pikavipit eivät myöskään sisällä uuden asiakkaiden etua, joka voi joskus olla erinomainen. Toisinaan pikavippifirmat voivat tarjota uusille asiakkaille lainaa täysin ilmaiseksi eli ilman korkoja ja kuluja. Jos näet tällaisen tarjouksen, on se ehdottomasti parempi kuin mikä tahansa maksullinen laina. Uuden asiakkaan ensimmäiset pikavippi-tarjoukset ovat yleensä melko pieniä, esimerkiksi joitain satoja euroja ja vaatimuksena niissä on se, että laina maksetaan kerralla pois. Jos siis pystyt maksamaan lainaamasi summan kerralla pois, voi tällainen laina olla erittäin hyvä mahdollisuus.

Mistä löytää kattava lainavertailu

Koska netissä on niin paljon erilaisia lainayrityksiä ja uusia perustetaan koko ajan, voi ajantasaisen listan löytäminen netistä olla erittäin haasteellista. Kattavia, kaikki netin lainayritykset sisältäviä listoja ei juurikaan ole. Joillain sivuilla on kuitenkin runsaasti erilaisia lainayritysten listoja, joten pikavippifirmojen vertailun voi aloittaa niistä. Sinun kannattaa myös itse tarkistaa, että puuttuuko listoilta joitain hyviä lainavaihtoehtoja. Jotkin sivustot ovat varta vasten lainojen vertailuun kehitettyjä. Nämä sivustot lähettävät usealle lainantarjoajalle lainahakemuksesi ja saat sieltä vastauksia monilta eri lainayrityksiltä, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivimman lainan. Tällainen menettely tietenkin säästää aikaa ja vaivaa, mutta kannattaa muistaa, että näissä vertailuissa ei välttämättä ole mukana kaikkia mahdollisia lainayrityksiä ja pankkeja, jolloin joukosta voi puuttua erittäin hyviäkin tarjouksia. Tämän vuoksi on hyvä olla itsekin aktiivinen ja kartoittaa lainayritysten kokonaistilanne ja pyytää tarjouksia mahdollisimman monista eri yrityksistä. Isoissa lainasummissa kilpailuttaminen merkitsee myös runsaita rahallisia säästöjä.

Hanki Suomen paras ilmainen laina

Ei vielä kommentteja!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.