Skip to main content

Lainan määrä

1000 - 100000 €

Tod. vuosikorko

0%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

BusinessCredit-laina on koroton eli korko on 0 %. Sen sijaan lainasta veloitetaan kiinteä toimituspalkkio. Lainalla ei ole muita kustannuksia. Lainasumma 80.000 €, laina-aika 16 kk, kuukausierä näin 6297.07 €, yhteensä maksettavaa 100 753 €.

Lainan määrä

1000 - 60000 €

Tod. vuosikorko

7.79% - 19.99%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

-

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Lainan määrä

500 - 70000 €

Tod. vuosikorko

4.5% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

Lainaesimerkki: Todellinen vuosikorko on 6,17 %, kun lainasumma on 30 000 €, Takaisinmaksuaika 5 vuotta, Esimerkkikorko 6,00 %. Kokonaiskulut 34 799 €. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, lainasummat 500 - 70 000€, nimelliskorko 4,5% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Lainan määrä

1000 - 60000 €

Tod. vuosikorko

4% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

Lainaesimerkki: Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 11 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 220 €, takaisinmaksettava summa 13 214 € sekä todellinen vuosikorko on 7,72 %.

Joustoluotto

Joustoluotto

Tärkeimmät tiedot

Joustoluotto on vakuudeton luotto, jonka voit nostaa aina omaan tahtiisi. Luoton voi nostaa esimerkiksi keskellä yötä tai milloin tahansa. Se toimii varakassana ikäviä tilanteita varten. Joustoluoton voi saada parhaimmillaan jopa saman päivänä. Joustava luotto antaa mahdollisuuden käyttää rahaa silloin kun sitä tarvitsee ja joustoluotto sopiikin yllättäviin tilanteisiin. Joustoluotto on vakuudeton joten sitä voi hakea vaikka ei olisi mitään vakuuksia. Hakeminen on helppoa ja se tapahtuu yleensä netin kautta. Saat päätöksen lainasta jopa saman päivän aikana ja jos jos päätös on myönteinen voit nostaa rahaa tililtäsi myöhemmin saman päivänä. Joustoluottoa voi nostaa esimerkiksi keskellä yötä tai milloin tahansa. Se toimii varakassana ikäviä tilanteita varten. Joustoluoton voi saada parhaimmillaan jopa saman päivänä. Joustava luotto antaa mahdollisuuden käyttää rahaa silloin kun sitä tarvitsee ja joustoluotto sopiikin yllättäviin tilanteisiin. Joustoluotto on vakuudeton joten sitä voi hakea vaikka ei olisi mitään vakuuksia.

  1. Joustoluotto on tililuotto, jota voi käydä nostamassa aina omaan tahtiisi. Se toimii varakassana ikäviä tilanteita varten.
  2. Joustoluoton ottaminen ei kuitenkaan sido siihen, että sitä tarvitsisi koskaan käyttää eli sen voi pitää vain varalla sellaisilta tilanteilta, että sitä mahdollisesti tarvitsisi. Joustoluoton hakeminen on helppoa ja se tapahtuu yleensä netin kautta.
  3. Joustoluottoa voi nostaa esimerkiksi keskellä yötä tai milloin tahansa. Rahat tulevat heti tilille, odotusta ei ole.
  4. Joustoluottoa voi saada parhaimmillaan jopa saman päivänä.

Miten joustoluotto toimii?

Joustoluotto toimii niin, että sen saadessaan hakija saa käyttöönsä tiettyyn määrään asti tiettyä rahasummaa. Joustoluotto on siis jatkuva tililuotto ja sen käyttö on hyvin helppoa. Joustoluoton saadessaan hakija voi nostaa sitä aina kun haluaa ja nostot tehdään pankkitunnuksilla netissä tai tekstiviestitse mikäli lainayritys tarjoaa sen mahdollisuutta. Joustoluoton nostot tehdään aina haluttuun määrään asti ja sitä voi nostaa kuukaudessa kerrallaan mielivaltaisesti useita kertoja tai syystä tai toisesta vain kerran.

Mikä on joustoluoton korko?

Joustoluoton korko on yleensä yhden prosentin tuntumassa ja se on usein kiinteä korko. Joissain lainoissa korko on kuitenkin myös vaihtuva, jolloin se voi nousta ja laskea huomattavasti. Kun vertailet eri lainoja, on hyvä tarkistaa se, onko korko kiinteä vai vaihtuva.

Miten haen joustoluottoa?

Joustoluoton hakeminen onnistuu netissä helposti. Lainan hakeminen on yleensä yksinkertaista ja nopeaa. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen, suomalainen kansalainen ja hänen tulee olla käyttänyt lainanhakupalvelua aikaisemmin. Hakijalta vaaditaan myös puhtaita luottotietoja. Hakijalla tulee myös olla matkapuhelinnumero ja säännölliset tulot. Lainahakemus on yleensä yksinkertainen, joten hakijan ei tarvitse kuluttaa paljoa aikaa sen täyttämiseen.

Mitä lainoja voin hakea joustoluoton kautta?

Joustoluotoista voi hakea mitä tahansa lainaa. Meillä on tarjolla lainoja kohtuuhintaan. Meillä on tarjolla lainoja kohtuuhintaan. Joustoluoton kautta voit hakea vaikka asunnon tai auton ostoon, remonttiin tai vaikka lomalle. Mikäli hakija tarvitsee takaisinmaksuajan huomattavasti normaalia pidemmän voi tätäkin kautta hakea pitempää lainaa.

Miten lainan maksusuunnitelmaa määritellään?

Lainan maksusuunnitelma määritellään yksilöllisesti. Se on aina yksilöllinen sinun tarpeisiisi ja maksukykyysi riippuen. Lainan maksusuunnitelma on sen tililuoton määrä ja maksuaika, jonka asiakas on valmis maksamaan. Se on ajan tasalla oleva ja sen mukaan määräytyvä arvio. Lainan maksusuunnitelma määritellään kaikille eri lainasummille.

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Joustoluotto on tarkoitettu aikuisille yksityishenkilöille. Joustoluoton hakeminen on yleensä yksinkertaista ja nopeaa. Joustoluoton saaminen on yleisimmin vakuudetonta. Joustoluottoa voi hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset. Vakuudetonta joustoluottoa voi saada myös henkilöt, joilla on maksuhäiriömerkinnät tai ne on poistettu jo aikaisemmin. Yhdistää lainat on kätevä tapa saada ylimääräistä rahaa. Lainaa voi saada ilman vakuuksia. Lainaa voi saada, jos yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä.

Missä tapauksissa joustoluottoa käytetään?

Joustoluottoa käytetään yleensä tapauksissa, joissa tarvitaan hieman lisärahaa tai jos on tullut äkillinen tarve rahalle. Luotolle on usein tarvetta esimerkiksi silloin kun tulee yllättäviä menoja tai jos on tullut äkillinen tarve rahalle. Luottoa voi käyttää vaikka auton tai mopon korjaukseen. Joustoluottoa voi käyttää vaikka mihin tahansa. Joustoluottoa voi myös käyttää vaikka siihen, että voi ostaa vaikka jonkun tärkeän huonekalun tai vaikka ostaa uuden pöydän tai vaikka ostaa vaikka uuden keittiökalusteet.

Joustoluotto on tililuotto, jota voit käydä nostamassa aina omaan tahtiisi. Se ei ole kiinteä könttäsumma, joka tulee tilillesi, vaan joustoluottoa voit käydä nostamassa aina omaan tahtiisi.

Joustoluotot netistä

Joustoluottojen markkinat ovat netissä hyvin suuret ja valikoimaa riittää joka lähtöön. Joustoluotot ovat yleensä isompia lainasummia, esimerkiksi joustoluotto 2000 euroa on hyvin tavallinen summa, joka lainaksi otetaan. Tätä summaa sitten voi hyödyntää aina tarpeen mukaan. Moni ottaa joustoluoton juuri siltä varalta, että tulevaisuudessa tulisi jokin yllättävä ja äkillinen meno ja joustoluottoa voi käyttää juuri tällaisessa tapauksessa. Joustoluoton ottaminen ei kuitenkaan sido siihen, että sitä tarvitsisi koskaan käyttää eli sen voi pitää vain varalla sellaisilta tilanteilta, että sitä mahdollisesti tarvitsisi. Isommissa joustoluotoissa voi myös olla houkutus alkaa nostamaan luottoa myös ei-niin-tarpeellisia hankintoja varten. Joustoluoton ottaminen vaatii sen käyttäjältä aika lailla itsekuria, jotta sitä ei lähde nostamaan turhan päiten, vaan pelkästään silloin kuin sitä oikeasti tarvitsee.
Joustoluottoa voi nostaa esimerkiksi keskellä yötä tai milloin tahansa. Se toimii varakassana ikäviä tilanteita varten. Joustoluotosta nostamasi summa siirtyy nopeasti omalle tilillesi, pankista riippuen. Yleensä luoton saa siirrettyä jopa muutaman minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

Mikä on edullisin joustoluotto?

Moni miettii, että mistä saada edullisin joustoluotto. Koska joutoluottojen valikoima netissä on erittäin suuri, voi olla hyvä käyttää vertailussa apuna myös erilaisia netin lainan vertailusivustoja. Joustoluotoissa yleensä mainostetaan nimelliskorko, mutta on tärkeää ottaa huomioon lainan todellinen vuosikorko. Syksyllä 2023 tuli voimaan myös joustoluottojen korkoja koskeva säännös, jonka mukaan niiden korot eivät saa nousta yli 20 %. Myös joustoluottojen kuluihin on puututtu ja ne saavat olla enää 150 euroa per vuosi maksimissaan. Joustoluotoissa kannattaa koron lisäksi kiinnittää huomiota luoton nostoista veloitettuihin hintoihin. Jos tiedät, että sinun täytyy nostaa useissa pienissä erissä, kannattaa katsoa paljonko nostojen hinnat ovat. Yleensä ne ovat useita euroja ja tällöin saattaa tulla edullisemmaksi nostaa lainoja hieman isommissa erissä.

Joustoluottojen vertailu

Joustoluoton voi saada parhaimmillaan jopa saman päivänä. Joustava luotto antaa mahdollisuuden käyttää rahaa silloin kun sitä tarvitsee ja joustoluotto sopiikin yllättäviin tilanteisiin. Joustoluotto on vakuudeton joten sitä voi hakea vaikka ei olisi mitään vakuuksia. Hakeminen on helppoa ja se tapahtuu yleensä netin kautta. Saat päätöksen lainasta jopa saman päivänä aikana ja jos jos päätös on myönteinen voit nostaa rahaa tililtäsi myöhemmin saman päivänä. Joustoluottoa on mahdollista saada suuriakin summia. Joustoluoton hakeminen ei kestä kauaa, sillä lomake on yksinkertainen. Joustoluotto toimii hyvin ja voit hakea joustoluottoa vaikka sinulla ei juuri nyt olisikaan akuuttia lainan tarvetta. Muista katsoa mikä on joustoluoton korko. Vakuudeton joustoluotto on mahdollisuus saada heti lainaa. Jos sinua mietityttää jokin kysymys lue lisää lainantarjoajan UKK-sivuilta ja voit löytää vastauksen kysymykseesi. Voit saada vastauksen myös heidän asiakaspalvelustaan. Voit nostaa lainan tililtäsi kun jopa samana päivänä. Joustoluotto sopii henkilöille, jotka tarvitsevat akuuttia lainaa. Hae lainaa netin kautta jopa 15 vuoden maksuajalla. Yhdellä hakemuksella voi hakea montaa eri luottoa nopeasti. Voit valita minkä lainoista päätät ottaa. Jos olet hoitanut raha-asiasi hyvin, on hyvin mahdollista saada lainaa aina 2000 euron suuruisiin tai suurempiikin suummiin asti. Lainan voi saada jopa 15 vuotta kestävllä maksusuunnitelmalla. Voit myös vertailla eri lainoja ja hankkia lainan esimerkiksi 10 000 euroa suuruiseen remonttiin. Tilille summa tulee nopeasti ja sen avulla voit aloittaa vaikka remontin heti. Voit lyhentää lainaa maksusuunnitelmasi mukaan.

AdobeStock 460996687

Näin haet lainaa

Jatkuva luotto on kätevä tapa saada ylimääräistä rahaa. Laina kannattaa ottaa joustava takaisinmaksu ominaisuudella. Jotta voit saada tämän ominaisuuden, sinun tulee valita lainanantaja, joka tarjoaa sellaista. Yrityksiltä vaaditaan aina y tunnus, jotta luoton voi saada. Luoton voi saada, jos yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä. Nopeasti saatava luotto on myös kätevä tapa hoitaa raha-asiat kuntoon. Laina ajan voit määritellä itse. Kannattaa valita joustava takaisnmaksu. Lainaa voit saada yrityksellesi, jos olet yrityksessä päättävässä asemassa. Laina-aika yrityksillä on usein pidempi. Lainaa voi saada ilman vakuuksia. Voit nostaa lainan heti kun se on tililläsi. Joustoluotto on vakuudeton ja saat sen saman päivänä jos päätös on myönteinen. Rahat tulevat heti tilille, odotusta ei ole. Joustoluotto heti tilille onkin yksi yleisimmistä kysymyksistä, mutta totta se on, saat sen nimenmukaisesti heti tilille samana pivänä. Moni kysyy myös, mikä on paras joustoluotto. Siihen voit löytää vastauksen vain vertailemalla lainoja.

Mistä löytää joustoluotto laskuri

Joustoluoton hintojen ja korkojen laskemissa kannattaa käyttää apuna laskuria. Se on oiva apua ja auttaa hahmottamaan lainan todellisen hinnan. Joustoluotto laskurin avulla pystyt vertailemaan lainoja paremmin. Laskurissa ei kuitenkaan huomioida nostojen hintoja, joten ne täytyy laskea itse vielä hinnan päälle. Se on kuitenkin melko yksinkertaista, sillä ne ovat yleensä kiinteitä euromääräisiä summia. Katso esimerkiksi mitä Suomen Tililuotto veloittaa jokaisesta nostosta. Tämän jälkeen laske laskurilla lainan hinta ja sen jälkeen mieti, kuinka monta nostoa olet ajatellut tehdä lainastasi. Tämän jälkeen katsot, kuinka paljon Suomen Tililuotto nosto maksaa ja lasket näiden nostojen hinnat sitten summan päälle.

Miten saada joustoluottoa

Joustoluoton saamiseksi hakijalla tulee ehdottomasti olla puhtaat luottotiedot. Ne tarkistetaan aina jokaiselta hakijalta eikä tähän yleensä tehdä poikkeusta. Hakijan tulee olla myös täysi-ikäinen ja Suomen kansalainen sekä hänellä tulee olla verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten ja osoite Suomessa. Joissain lainafirmoissa joustoluottojen nostot tehdään kätevästi teksiviesti lähettämällä, joten myös matkapuhelinnumero on vaatimuksena tällöin. Tärkeää on myös se, että hakijalla on säännöllisiä tuloja ja usein lainayritykset vaativat niistä myös jotain todistetta kuten esimerkiksi tiliotteen tai palkkakuitteja. Kun olet täyttänyt lainahakemuksen nettisivuilla, niin sinun ei usein tarvitse jäädä odottamaan kauaa kuin saat jo päätöksen. Jos se on myönteinen, pääset nostamaan joustoluottoa heti ja parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilillesi jo muutamissa minuuteissa.

5/5 - (1 vote)

Hanki Suomen paras ilmainen laina

Ei vielä kommentteja!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.