Skip to main content

Lainan määrä

100 - 60000 EUR

ÅOP

4.19% - 10%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€.

Lainan määrä

100 - 60000 EUR

ÅOP

4.19% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

-

Lainaesimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€."

Lainan määrä

1000 - 60000 EUR

ÅOP

4% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

-

Lainan määrä

50 - 2000 EUR

ÅOP

20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

-

Joustoluotto netistä

BS 18

Joustoluotto on tililuotto, jota voit käydä nostamassa aina omaan tahtiisi. Se ei ole kiinteä könttäsumma, joka tulee tilillesi, vaan joustoluottoa voit käydä nostamassa aina omaan tahtiisi.

Joustoluotot netistä

Joustoluottojen markkinat ovat netissä hyvin suuret ja valikoimaa riittää joka lähtöön. Joustoluotot ovat yleensä isompia lainasummia, esimerkiksi joustoluotto 2000 euroa on hyvin tavallinen summa, joka lainaksi otetaan. Tätä summaa sitten voi hyödyntää aina tarpeen mukaan. Moni ottaa joustoluoton juuri siltä varalta, että tulevaisuudessa tulisi jokin yllättävä ja äkillinen meno ja joustoluottoa voi käyttää juuri tällaisessa tapauksessa. Joustoluoton ottaminen ei kuitenkaan sido siihen, että sitä tarvitsisi koskaan käyttää eli sen voi pitää vain varalla sellaisilta tilanteilta, että sitä mahdollisesti tarvitsisi. Isommissa joustoluotoissa voi myös olla houkutus alkaa nostamaan luottoa myös ei-niin-tarpeellisia hankintoja varten. Joustoluoton ottaminen vaatii sen käyttäjältä aika lailla itsekuria, jotta sitä ei lähde nostamaan turhan päiten, vaan pelkästään silloin kuin sitä oikeasti tarvitsee.
Joustoluottoa voi nostaa esimerkiksi keskellä yötä tai milloin tahansa. Se toimii varakassana ikäviä tilanteita varten. Joustoluotosta nostamasi summa siirtyy nopeasti omalle tilillesi, pankista riippuen. Yleensä luoton saa siirrettyä jopa muutaman minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

Mikä on edullisin joustoluotto?

Moni miettii, että mistä saada edullisin joustoluotto. Koska joutoluottojen valikoima netissä on erittäin suuri, voi olla hyvä käyttää vertailussa apuna myös erilaisia netin lainan vertailusivustoja. Joustoluotoissa yleensä mainostetaan nimelliskorko, mutta on tärkeää ottaa huomioon lainan todellinen vuosikorko. Syksyllä 2019 tuli voimaan myös joustoluottojen korkoja koskeva säännös, jonka mukaan niiden korot eivät saa nousta yli 20 %. Myös joustoluottojen kuluihin on puututtu ja ne saavat olla enää 150 euroa per vuosi maksimissaan. Joustoluotoissa kannattaa koron lisäksi kiinnittää huomiota luoton nostoista veloitettuihin hintoihin. Jos tiedät, että sinun täytyy nostaa useissa pienissä erissä, kannattaa katsoa paljonko nostojen hinnat ovat. Yleensä ne ovat useita euroja ja tällöin saattaa tulla edullisemmaksi nostaa lainoja hieman isommissa erissä.

Mistä löytää joustoluotto laskuri

Joustoluoton hintojen ja korkojen laskemissa kannattaa käyttää apuna laskuria. Se on oiva apua ja auttaa hahmottamaan lainan todellisen hinnan. Joustoluotto laskurin avulla pystyt vertailemaan lainoja paremmin. Laskurissa ei kuitenkaan huomioida nostojen hintoja, joten ne täytyy laskea itse vielä hinnan päälle. Se on kuitenkin melko yksinkertaista, sillä ne ovat yleensä kiinteitä euromääräisiä summia. Katso esimerkiksi mitä Suomen Tililuotto veloittaa jokaisesta nostosta. Tämän jälkeen laske laskurilla lainan hinta ja sen jälkeen mieti, kuinka monta nostoa olet ajatellut tehdä lainastasi. Tämän jälkeen katsot, kuinka paljon Suomen Tililuotto nosto maksaa ja lasket näiden nostojen hinnat sitten summan päälle.

Miten saada joustoluottoa

Joustoluoton saamiseksi hakijalla tulee ehdottomasti olla puhtaat luottotiedot. Ne tarkistetaan aina jokaiselta hakijalta eikä tähän yleensä tehdä poikkeusta. Hakijan tulee olla myös täysi-ikäinen ja Suomen kansalainen sekä hänellä tulee olla verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten ja osoite Suomessa. Joissain lainafirmoissa joustoluottojen nostot tehdään kätevästi teksiviesti lähettämällä, joten myös matkapuhelinnumero on vaatimuksena tällöin. Tärkeää on myös se, että hakijalla on säännöllisiä tuloja ja usein lainayritykset vaativat niistä myös jotain todistetta kuten esimerkiksi tiliotteen tai palkkakuitteja. Kun olet täyttänyt lainahakemuksen nettisivuilla, niin sinun ei usein tarvitse jäädä odottamaan kauaa kuin saat jo päätöksen. Jos se on myönteinen, pääset nostamaan joustoluottoa heti ja parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilillesi jo muutamissa minuuteissa.

Ei vielä kommentteja!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.