Skip to main content

Lainan määrä

1000 - 100000 €

Tod. vuosikorko

0%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

BusinessCredit-laina on koroton eli korko on 0 %. Sen sijaan lainasta veloitetaan kiinteä toimituspalkkio. Lainalla ei ole muita kustannuksia. Lainasumma 80.000 €, laina-aika 16 kk, kuukausierä näin 6297.07 €, yhteensä maksettavaa 100 753 €.

Lainan määrä

1000 - 60000 €

Tod. vuosikorko

7.79% - 19.99%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

-

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Lainan määrä

500 - 70000 €

Tod. vuosikorko

4.5% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

Lainaesimerkki: Todellinen vuosikorko on 6,17 %, kun lainasumma on 30 000 €, Takaisinmaksuaika 5 vuotta, Esimerkkikorko 6,00 %. Kokonaiskulut 34 799 €. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, lainasummat 500 - 70 000€, nimelliskorko 4,5% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Lainan määrä

1000 - 60000 €

Tod. vuosikorko

4% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

Lainaesimerkki: Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 11 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 220 €, takaisinmaksettava summa 13 214 € sekä todellinen vuosikorko on 7,72 %.

Halvin pikavippi

Halvin pikavippi

Tärkeimmät tiedot

Mistä halvin pikavippi? Tee pikavippivertailu löytääksesi edullisimman vaihtoehdon. Parhaassa tapauksessa vippi on koroton ensiasiakkaille. Isommat lainat, kuten 2000 tai 3000 euron lainat, ovat yleensä joustoluottoja. Edullisin pikavippi löytyy vertailemalla eri yritysten kuluja ja korkoja. Halvimmat pikavipit ovat ilmaisia, mutta niitä tarjotaan harvoin. Muista ottaa vain sen verran lainaa kuin pystyt maksamaan takaisin, ettei synny maksuhäiriömerkintöjä ja muita ongelmia.

Mistä saada halvin pikavippi, on monen lainanhakijan yleinen kysymys. Tekemällä pikavippivertailu, selvittää sen, mistä saa pikavipin edullisesti. Paras pikavippi on tietenkin sellainen, jossa on pienet kulut ja korot. Lisäksi parhaassa mahdollisessa tapauksessa sen voi maksaa takaisin useammassa erässä, mikä on erityisen hyvä, jos pikavipin suuruus on useampi sara euroa. Pikavippi vertailu kannattaa tehdä tutkimalla vipin kaikki lisäkulut, joihin voi kuulua mm. lainanavausmaksuja, laskutuskuluja ja kaikenlaisia muita mitä mielikuvituksellisempia lisäkuluja. Vippivertailu auttaa löytämään jyvät akanoista ja selkeyttää usein hyvin sekavaa vipintarjoajien joukkoa.

Halvin pikavippi ilmaiseksi

Edullisimmat pikavipit ovat tietenkin täysin ilmaisia, eli niissä ei ole mitään kuluja eikä korkoja. Koroton vippi on usein ensiasiakkaille tarjottava etu, jossa uusille asiakkaille annetaan ensimmäin vippi täysin ilmaiseksi. Tällainen on edullisin mahdollisin laina ja se kannattaa ehdottamasti hyödyntää, jos olet etsimässä pikavippiä. Pikavipit ovat yleensä muutamasta sadasta eurosta alle pariin tuhanteen euroon ylettyviä summia, mutta mistä voisi saada halvin 3000 laina tai halvin 2000 laina? Yleensä isommista lainasummista käytetään nimeä joustoluotto. Joustoluotto on käytännössä kuin luottokortti, eli sinulle annetaan mahdollisuus saada käyttöösi lainaa useampi tuhat euroa, jota voit nostaa lainatililtä aina omaan tahtiisi sopien. Halvimmat lainat eivät sisällä mitään ylimääräisiä kuluja, kuten nostokuluja, mutta yleensä näissä joustoluotoissa veloitetaan jokaisesta lainanostosta erikseen. Tämän vuoksi kannattaakin laskea, onk edullisempaa tehdä paljon pieniä nostoja vai yksi iso.

AdobeStock 509062667

Edullisin pikavippi on kuitenkin helpompi löytää kuin edullisin joustoluotto, sillä pikavipit ovat pieniä summia, joissa on nopea takaisinmaksuaika. Edullinen pikavippi on mahdollista selvittää tekemällä vertailu eri pikavippiyritysten kesken ja kartoittaa niiden kuluja ja korkoka. Vippi vertailu kannattaa aina, sillä vaikka kyseessä ei olekaan monen tuhannen suuruinen laina, on raha silti aina rahaa, eikä sen lainaamisesta kannata maksaa liikaa. Halvat lainat löytyvät yleensä tavallisista pankeista, mutta mistä edullisin pikalaina? Netissä on paljon myös kaikenlaisia vippi vertailu sivustoja, joissa voi käydä katsomassa erilaisia lainavertailuja ja löytää sieltä itselleen parhaiten sopivin laina. Se mikä on itselleen paras vippi, riippuu hakijasta itsestään ja siitä kuinka pitkän takaisinmaksuajan hän tarvitsee. Halpa pikavippi on kuitenkin monen mielessä ja tämän vuoksi nämä vertailusivustot ovat erittäin suosittuja. Halvin pikalaina tarjoaa mahdollisuuden saada rahaa pienellä korolla ja kuluilla, jolloin rahan lainaaminen ei tule kalliiksi. Edullisimmat pikavipit ovat täysin ilmaisia, eli niissä ei ole ollenkaan mitään kuluja. Tällaisia uuden asiakkaan korottomia lainatarjouksia näkyy aina silloin tällöin ja ne kannattaa ehdottomasti aina hyödyntää, jos sellaisen tarvitsee.

Halvin pikavippi netistä

Halpa pikavippi on tapa saada esimerkiksi tärkeät laskut maksuun tai ostaa jotakin välttämätöntä, mutta pikavippi tai tekstivippi ei ole kannattava tapa pitkällä aikavälillä rahoittaa omaa elämää. Pikavippejä ja muita lainoja ottaessa kannattaa huolehtia siitä, että ottaa lainaa vain sen verran kuin varmuudella sitä pystyy maksamaan pois, sillä muutoin lainaaja joutuu helposti vaikeuksiin ja voi pahimmassa tapauksessa saada esimerkiksi maksuhäiriömerkinnän. Tämä merkintä luottotiedoissa voi tulevaisuudessa vaikuttaa negatiivisesti esimerkiksi erilaisten vakuutusten saantiin tai vaikkapa vuorka-asunnon hankintaan. Myös monissa työpaikoissa tarkistetaan luottotiedot, joten maksuhäiriömerkintä voi pahimmassa tapauksessa estää myös työpaikan saanniin. Jotta näin ei kävisi, kannattaa vippiasioissa muistaa pysyä kohtuudessa eikä ottaa ylimääräisiä lainoja turhaan. Edullinenkin vippi on kuitenkin aina uusi kuluerä, joka täytyy jossain vaiheessa maksaa pois. Pikavippejä saa nykyisin erittäin helposti, joten tämä kannattaa aina muistaa.

5/5 - (1 vote)

Hanki Suomen paras ilmainen laina

Ei vielä kommentteja!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.