Skip to main content

Lainan määrä

1000 - 60000 EUR

Tod. vuosikorko

5.99% - 19.99%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

-

Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Lainan määrä

100 - 60000 EUR

Tod. vuosikorko

4.19% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

täysin maksuton. Mukana yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€.

Lainan määrä

1000 - 60000 EUR

Tod. vuosikorko

4.0% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

Lainaesimerkki: Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 11 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 220 €, takaisinmaksettava summa 13 214 € sekä todellinen vuosikorko on 7,72 %.

Lainan määrä

100 - 60000 EUR

Tod. vuosikorko

4.19% - 10%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€.

Halvin pikavippi

Halvin pikavippi

Mistä saada halvin pikavippi, on monen lainanhakijan yleinen kysymys. Tekemällä pikavippivertailu, selvittää sen, mistä saa pikavipin edullisesti. Paras pikavippi on tietenkin sellainen, jossa on pienet kulut ja korot. Lisäksi parhaassa mahdollisessa tapauksessa sen voi maksaa takaisin useammassa erässä, mikä on erityisen hyvä, jos pikavipin suuruus on useampi sara euroa. Pikavippi vertailu kannattaa tehdä tutkimalla vipin kaikki lisäkulut, joihin voi kuulua mm. lainanavausmaksuja, laskutuskuluja ja kaikenlaisia muita mitä mielikuvituksellisempia lisäkuluja. Vippivertailu auttaa löytämään jyvät akanoista ja selkeyttää usein hyvin sekavaa vipintarjoajien joukkoa.

Halvin pikavippi ilmaiseksi

Edullisimmat pikavipit ovat tietenkin täysin ilmaisia, eli niissä ei ole mitään kuluja eikä korkoja. Koroton vippi on usein ensiasiakkaille tarjottava etu, jossa uusille asiakkaille annetaan ensimmäin vippi täysin ilmaiseksi. Tällainen on edullisin mahdollisin laina ja se kannattaa ehdottamasti hyödyntää, jos olet etsimässä pikavippiä. Pikavipit ovat yleensä muutamasta sadasta eurosta alle pariin tuhanteen euroon ylettyviä summia, mutta mistä voisi saada halvin 3000 laina tai halvin 2000 laina? Yleensä isommista lainasummista käytetään nimeä joustoluotto. Joustoluotto on käytännössä kuin luottokortti, eli sinulle annetaan mahdollisuus saada käyttöösi lainaa useampi tuhat euroa, jota voit nostaa lainatililtä aina omaan tahtiisi sopien. Halvimmat lainat eivät sisällä mitään ylimääräisiä kuluja, kuten nostokuluja, mutta yleensä näissä joustoluotoissa veloitetaan jokaisesta lainanostosta erikseen. Tämän vuoksi kannattaakin laskea, onk edullisempaa tehdä paljon pieniä nostoja vai yksi iso.

AdobeStock 509062667

Edullisin pikavippi on kuitenkin helpompi löytää kuin edullisin joustoluotto, sillä pikavipit ovat pieniä summia, joissa on nopea takaisinmaksuaika. Edullinen pikavippi on mahdollista selvittää tekemällä vertailu eri pikavippiyritysten kesken ja kartoittaa niiden kuluja ja korkoka. Vippi vertailu kannattaa aina, sillä vaikka kyseessä ei olekaan monen tuhannen suuruinen laina, on raha silti aina rahaa, eikä sen lainaamisesta kannata maksaa liikaa. Halvat lainat löytyvät yleensä tavallisista pankeista, mutta mistä edullisin pikalaina? Netissä on paljon myös kaikenlaisia vippi vertailu sivustoja, joissa voi käydä katsomassa erilaisia lainavertailuja ja löytää sieltä itselleen parhaiten sopivin laina. Se mikä on itselleen paras vippi, riippuu hakijasta itsestään ja siitä kuinka pitkän takaisinmaksuajan hän tarvitsee. Halpa pikavippi on kuitenkin monen mielessä ja tämän vuoksi nämä vertailusivustot ovat erittäin suosittuja. Halvin pikalaina tarjoaa mahdollisuuden saada rahaa pienellä korolla ja kuluilla, jolloin rahan lainaaminen ei tule kalliiksi. Edullisimmat pikavipit ovat täysin ilmaisia, eli niissä ei ole ollenkaan mitään kuluja. Tällaisia uuden asiakkaan korottomia lainatarjouksia näkyy aina silloin tällöin ja ne kannattaa ehdottomasti aina hyödyntää, jos sellaisen tarvitsee.

Halvin pikavippi netistä

Halpa pikavippi on tapa saada esimerkiksi tärkeät laskut maksuun tai ostaa jotakin välttämätöntä, mutta pikavippi tai tekstivippi ei ole kannattava tapa pitkällä aikavälillä rahoittaa omaa elämää. Pikavippejä ja muita lainoja ottaessa kannattaa huolehtia siitä, että ottaa lainaa vain sen verran kuin varmuudella sitä pystyy maksamaan pois, sillä muutoin lainaaja joutuu helposti vaikeuksiin ja voi pahimmassa tapauksessa saada esimerkiksi maksuhäiriömerkinnän. Tämä merkintä luottotiedoissa voi tulevaisuudessa vaikuttaa negatiivisesti esimerkiksi erilaisten vakuutusten saantiin tai vaikkapa vuorka-asunnon hankintaan. Myös monissa työpaikoissa tarkistetaan luottotiedot, joten maksuhäiriömerkintä voi pahimmassa tapauksessa estää myös työpaikan saanniin. Jotta näin ei kävisi, kannattaa vippiasioissa muistaa pysyä kohtuudessa eikä ottaa ylimääräisiä lainoja turhaan. Edullinenkin vippi on kuitenkin aina uusi kuluerä, joka täytyy jossain vaiheessa maksaa pois. Pikavippejä saa nykyisin erittäin helposti, joten tämä kannattaa aina muistaa.

Hanki Suomen paras ilmainen laina

Ei vielä kommentteja!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.