Skip to main content

Lainan määrä

1000 - 100000 €

Tod. vuosikorko

0%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

BusinessCredit-laina on koroton eli korko on 0 %. Sen sijaan lainasta veloitetaan kiinteä toimituspalkkio. Lainalla ei ole muita kustannuksia. Lainasumma 80.000 €, laina-aika 16 kk, kuukausierä näin 6297.07 €, yhteensä maksettavaa 100 753 €.

Lainan määrä

1000 - 60000 €

Tod. vuosikorko

7.79% - 19.99%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

-

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Lainan määrä

500 - 70000 €

Tod. vuosikorko

4.5% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

Lainaesimerkki: Todellinen vuosikorko on 6,17 %, kun lainasumma on 30 000 €, Takaisinmaksuaika 5 vuotta, Esimerkkikorko 6,00 %. Kokonaiskulut 34 799 €. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, lainasummat 500 - 70 000€, nimelliskorko 4,5% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Lainan määrä

1000 - 60000 €

Tod. vuosikorko

4% - 20%

Perustamismaksu

-

Hyväksynnän kesto

Heti

Lainaesimerkki: Laina-aika voi olla 1-15 vuotta, lainasumma 1 000–60 000 € ja korko 4–20 %. Esimerkki: Kun lainasumma on 11 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 220 €, takaisinmaksettava summa 13 214 € sekä todellinen vuosikorko on 7,72 %.

Bank Norwegian

Bank Norwegian

Tärkeimmät tiedot

Bank Norwegian on norjalainen pankki, joka tarjoaa lainoja sekä sijoitustilejä suomalaisille asiakkaille. Sen suosio perustuu kilpailukykyisiin korkoihin ja luotettavuuteen. Bank Norwegian ei ole yhteydessä Norwegianin lentoyhtiöön. Lainaa voi hakea 1000-60000 euroa ja sijoitustilin korko on 0,75 %. Asiakaspalvelu auttaa arkisin kello 11-17 puhelimitse numeroon 07532 66200 tai yhteydenottolomakkeella.

Bank Norwegian on monelle suomalaiselle tuttu norjalainen pankki, josta on mahdollista hakea sekä lainaa että sijoittaa omia rahojaan hyväkorkoiselle korkotilille. Norwegian Bank tarjoaa sivuillaan kulutusluottoja kaikenlaiseen tarpeeseen. Banknorwegian lainoja haetaan täyttämällä sen nettisivuilla oleva hakulomake. Kysymyksissä sinua auttaa norwegian asiakaspalvelu ja moneen yleiseen kysymykseen on myös saatavilla vastaus osoitteessa norwegian.fi. Monia varmasti kiinnostaa kuulla muiden bank norwegian kokemuksia. Niitä on saatavilla monissa netin keskustelupalstoissa. Bank norwegianilla ei ole suoraa yhteyttä Norwegianin lentoyhtiöön, vaan se on itsenäinen pankki. Bank Norwegian korko on erilainen riippuen siitä, tarkoitatko sijoitustilin korkoa vai lainan korkoa. Bank of Norwegian on saanut asiakkaikseen paljon suomalaisia sekä korkotilille että lainapuolelle. Norwegian laina löytyy monelta suomalaiselta.

Bank norwegian laina ja säästötili

Bank norvegian houkuttelee lainan lisäksi sijoittamaan ylimääräisiä rahoja sijoitustilille, jossa on parempi korko kuin suomalaisissa pankeissa. Bank norwegian laina on puolestaan korkeakorkoisempaa kuin tavallisten pankkien laina. Osoitteessa norwegian fi on bank norwegian lainalaskuri, jonka avulla voit laskea paljonko haluamasi lainasumma tulee maksamaan. Norwegian finland on tarjonnut lainaa suomalaisille jo useita vuosia ja se on alalla tunnettu ja luotettava toimija. Bank norwegian asiakaspalvelu on myös apuna kaikissa kysymyksissä. Bank norwegian.fi tarjoaa lainaa 1000 – 60 000 euroa. Sen osoite ei ole www.norwegian.fi eikä www.norwegian bank.fi vaan www.banknorwegian.fi. Bank norwegian laina kokemuksia löytyy netistä sekä suomalaisilta että monelta muulta pohjoismaiselta, sillä se toimii kaikissa pohjoismaissa. Myös bank norwegian talletus kokemuksia löytyy esimerkiksi Kauppalehden keskustelupalstalta. Bank norweigian tarjoaa asiakkaillee myös luottokorttia, jolla saa lentoihin hyödynnettäviä cash point-pisteitä.

Norweigian bank kokemuksia ja keskustelua aiheesta norweigian bank tai norvegian bank kannattaa lukea ennen lainan ottamista. Myös lainan korkolaskuri kannattaa hyödyntää sekä norwegian asiakaspalvelu suomeksi, jos sinulla on kysymyksiä. Norwegian puhelinnumero on 07532 66 200. Norwegian bank korko sijoitustilillä on 0,75 %. Osoitteessa banknorwegian.fi löydät vielä lisätietoja. Netistä voit löytää lisätietoja tästä norjalaispankista hakusanoilla bank norwegian, bank norwegian suomi, banknorvegian banknorwegian kokemuksia tai käyttämällä termiä kokemuksi bank norwegian. Bank norwegian fi on suomenkielinen sivusto, jolta selviää myös norwegian korko. Bank norwe ja bank norwegian asiakaspalvelu suomeksi palvelee arkisin kello 11-17 puhelimitse. Norwegian bank finland eli bank norwegia tarjoaa norwegian lainalaskuri, jolla voit tarkistaa lainasi hinnan. Bank norwegian laskuri löytyy heidän sivuiltaan osoitteeseea norwegian bank fi. Norwegia bank on suosittu lainasivusto ja norvegian.fi ei ole oikea nettiosoite. Norwegian bank asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään osoitteessa bank norvegian.fi

Bank norwegian asiakaspalvelu

Bank norwegian kokemuksia talletus aiheesta löytyy esimerkiksi netin keskustelupalsoilta. Voit tallettaa pankkiin hyvinkin pienen summan, bank.norwegian ei myöskään veloita nostoista. Notwegian tarjoaa hyvän tavan sijoittaa ylimääräistä rahaa erittäin kilpailukykyisellä korolla. Bank norwegian as palveluun voi soittaa arkisin kello 11-17. Pääset kirjautumaan omalle tilillesi oma norwegian palvelunkautta. Norwegian suomi asiakaspalvelu on apunasi, jos sinulla on kysymyksiä. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun käyttämällä heidän sivuillaan olevaa yhteydenottolomaketta. Jos haluat esimerkiksi hakea lainaasi lyhennysvapaata kuukautta, se on täysin mahdollista. Voit myös halutessasi yhdistää luottokortin omaan profiilisi ja hakea luottokorttia Bank Norwegianilta. Kannattaa muistaa, että sivuston osoite ei ole www.banknorwegian.com vaan se on banknorwegian.fi, jonka kautta pääset suoraan sivuston suomenkieliselle versiolle. Www.norwegian bank hyvä vaihtoehto, jos tarvitset lainaa pienen tai suuren summan. Lainaa voi hakea jopa 60 000 euroa. Voit lukea muiden norwegian laina kokemuksia esimerkiksi netin keskustelupalstoilta.

5/5 - (1 vote)

Hanki Suomen paras ilmainen laina

Ei vielä kommentteja!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.